3 Eylül 2012 Pazartesi

Posted by Unknown | File under :
Gümüldür, İzmir'e yaklaşık 75km. mesafededir. Kuşadası ve Efes'e 40km mesafede bulunmaktadır. Bu sebeple de çok popüler bir tatil beldesidir. Bakir koyları ve tertemiz deniziyle çok beğenilen belde uygun fiyatlarıyla da dikkat çekmektedir. Bölge hem uygun fiyatı hem de tarihi yerlere yakınlığından dolayı yerli ve yabancı turistlerin ilgisini toplamaktadır.

Gümüldür mandalina ağaçlarıyla kaplı bir yerdir. Özellikle Avrupa ülkelerine ihraç edilen mandalinalar burada yetişmektedir.

Kuşadası'nın yoğunluğundan kaçmak isteyenler için ideal bir yer olan Gümüldür tarihi bölgeleri ve eserleriyle de oldukça zengin bir bölgedir. Notion, Klaros antik kentleri mutlaka görülmesi gereken yerlerdir.

Gümüldür'e ulaşım İstanbul'dan Bursa, Balıkesir Manisa İzmir yolu üzerinden yapabilirsiniz. Yaklaşık 620km. mesafe vardır. 9 saatte ulaşabilirsiniz. Ya da havayolunu tercih ederek İzmir Havaalanından buraya ulaşabilirsiniz.

Gümüldür'de konaklama yapmak için otel vepansiyonlar bulunmaktadır. Uygun fiyat politikasıyla her bütçeye uygun tatil imkanı sağlamaktadırlar.